Jdi na obsah Jdi na menu

Vitamíny nejen pro děti 2

Víta +C

Doporučuje se dětem, těhotným ženám, sportovcům ale také kuřákům. Vitamín C je nejdůležitější vitamín pro celý organizmus, zvyšuje práce schopnost, snižuje pocit únavy, má antioxidační vlastnosti, urychluje hojení ran, snižuje následky pro hlazení.

 

Noví Globalici

Bonbóny pro děti - s vitamíny E, C  rozpustnou vlakninu, aktivní střevní mikroflóru, rutinem, antioxidačním komplexem koenzymem Q.

 

Cellaktiv

Cucací tabletky s vitamínem C a servisu Em, který posiluje celkovou ochranu zdraví, zvyšuje energetický potenciál, zmírňuje napětí a podílí se na celkovém zlepšení zdravotního stavu. 

 

Vitarutin

I tyto Cucací tabletky je vhodné užívat při chřipkové epidemii. Obsahují vitamín C, extrakt Gingo biloby a rutin. Tato kombinace posiluje oběhovou soustavu, zejména srdce a zpevňuje stěny kapilár. 

 

Q10 + C aktiv

Vhodné od 50 let nebo při paradontóze a vážné nemoci.                                         Koenzym Q10 společně s vitamínem C poskytují organismu významnou antioxidační ochranu a mají příznivý vliv na celkové zdraví. Chrání organismus před negativním působením volných radikálů, posilují činnost srdce, optinalizují krevní tlak, urychlují rekonvalescenci.

 

Tak neváhejte všechny jsou moc dobrý a opravdu fungují

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář