Jdi na obsah Jdi na menu

Příběh

Mnoho z vás váha zda něco zkusit a jít si tím za svímy sny a cílem. Proto vám píši příběh který inspiroval i mě.

Možná se to stalo i vám....  Z lásky se vydáte máte dítě, ale pak se to začne sypat. Štěstí i láska uniká mezi prsty a vy začnete pociťovat nenávist a strach. Strach z toho co přijde.

Žila jsem se synem v jednom pronajatém pokoji. Bez práce a bez jakékoli naděje na lepší vyhlídky. Jediný můj příjem byla mateřská (rodičovská) tedy 3800 Kč. Cítila jsem se totálně na dně a zoufale.

Po období sebelítosti a utápění se v minulosti mi v hlavě svítilo rozhodnutí:  UŽ NIKDY NECHCI BÝT NA NĚKOM ZÁVISLÁ. V hlavě se mi zrodil projekt. Díky podpoře mich bývalích spolupracovníků jsem se přihlásila do soutěže. Vyhrála jsem 2 místo, ale finanční situace mi nedovolila projekt zrealizovat a tak jsem musela odstoupit. Dost mě to mrzelo, ale o to víc jsem chtěla být finančně nezávislou. Nevzdala jsem se a překonala i těžkou nemoc. Díky tomu jsem dnes silnější a odhodlanější pomáhat nejen ženám. I v profesním životě jsem prošla mnohým zklamáním, proto jsem se odhodlala a za vydatné podpory mého druhého může, postavit se na vlastní nohy. Vše co mě v životě potkalo, ať už dobré nebo zlé, mi dalo nesmírnou sílu.

Přes trnitou cestu vše uzrálo do dnešní podoby. 

Nacházela jsem nové možnosti a zase je nachávala být protože to nebylo ono. Měla jsem chuť něco dělat, ale lidi kolem mě byli natolik negativní, že jsem ztrácela chuť do práce. Když už jsme se cítila zase na dně, zastoupila mi cestu moje kamarádka. Ukázala mi jak získat to moje NĚCO spoluprací MLM firmou.

Produkty jsem velmi skepticky nejdříve vyzkoušela sama. Cena se mi zdála hodně nízká. 

Avšak když jsem na vlastní tělo zažila účinky, byla jsem mile překvapená. Až natolik že jsem dostala ohromnou chuť svoje nadšení vykřičet do světa. Tohle prostě musí všichni zkusit zažít! Vznikla vášeň a ukázala se jako dobrá cesta v naplnění mého snu. Výrobky se staly prvotním motorem jak nastartovat další vzdělání i komunikaci s lidmi. Málokdo firmu i produkty zná, takže se mi potvrdilo, že mám před sebou skvělou příležitost jak udělat svět lepší, mým životním snem ale hlavně bylo, pomáhat lidem se rozvíjet a plnit si své sny a to dnes dělám.

Během 2 let jsem si vybudovala velkou obchodní síť, ve které jsou už další úspěšní lidé. Začala jsem od 0,ale také s nulovými náklady. Dnes jsem nezávislou podnikatelskou, sobestacnou a samostatnou ženou.

Své sny máte na dosah ruky. 

Jediný kdo vás může zastavit je váš vlastní mozek. 

 

Myslím že je to úžasný příběh. Co myslíte? Kdyby měl někdo zájem o spolupráci s MLM dejte vědět

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář