Jdi na obsah Jdi na menu

Prokloub

Skvělá prevence proti bolesti kloubů a výborný pomocník když už klouby bolí pomáhá také zlepšovat stav vlasů, nehtů a pleti. 

Je to podpůrný a ochranný přípravek se štěpeným golagenem, glukosaminem, chondroitidem a 16 vitamíny a minerály.   Doplněk stravy PROKLOUB obsahuje hluboce štěpený kolagen, který snadno prochází stěnou zažívacího traktu do kravního oběhu. Glukosaminem spolu s chondroitidem podporují růst a stavbu kloubní chrupavky. Kolagen, který je obsažen v kloubní chrupavce, je základní podmínkou správné hybnosti kloubů. Její obnovení zlepšuje kloubní hybnost, zajišťuje výživu kloubů a ve svém důsledku eliminuje zdroje artrotické bolesti.

Máme tři druhy.                                                                     Prokloub.                                                      Prokloub maxi.                                           Prokloub višeň

Užívá se jako koktejl 2 čajové lžičky do sklenice s vodou 200ml. A chuť je vítečná

Můžu za sebe říct co mě dřív bolivali kotníky tak teď už nebolí. A protože jsem jim obdarovala svou babičku která má nemoc artritida kostí tak vám můžu říct že i ona si výrobek velmi chválí a říká že bez prokloub už nezvládne ani krok.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář